La música és molt gran, Senior al Canal 33

VilaWeb
Òscar
04.02.2013 - 14:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

33 Revolucions és un programa televisiu de 25 minuts, que explica la història vital d’un artista a través de la seua música; i de quina manera la influència que sobre ell ha exercit un entorn determinat i un cercle concret familiar i d’amics l’ha definit com a persona i com a artista i ha fet que haja destacat dins la professió. Cada capítol es centra en un músic de l’escena actual, que pot procedir de qualsevol racó dels Països Catalans.

Com expliquen al seu web: ‘En definitiva, tractem d’anar més enllà de la seva obra i reflectir també el seu vessant humà. Ja des del títol del programa volem mostrar que la música que es fa al nostre país es troba en un moment creatiu esplèndid. D’aquí el fet de ressaltar-ho amb el concepte punyent i directe de ‘revolució”.

En el primer capítol parlen amb Senior i el Cor Brutal. Formació liderada per Miquel Àngel Landete, cantautor valencià d’esperit crític. La seua posada en escena és contundent i tendra a parts iguals, i les composicions tenen molta influència de la música americana. Senior canta a l’amor, al sexe, a la festa i a l’amistat, però també denuncia injustícies. Diu que a ell la música l’ha salvat perquè ‘és capaç de crear en l’ésser humà un efecte tan poderós, que no es pot comparar a res al món. És molt gran. A mi m’ha ajudat a eixir de les meues misèries, m’ha ajudat a ser més fort, m’ha ajudat a entendre la vida, a comunicar-me amb els altres, m’ajuda a educar la meua filla, a estimar la meua dona, m’ajuda a moltes coses’.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any