Votacions obertes a Disc català de l’any 2012

VilaWeb
Joan Andreu Quiles
04.02.2013 - 14:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Us informem que des de fa unes setmanes es pot votar a través del web oficial, creat per a l’ocasió, pel millor ‘Disc català de l’any 2012’. Aquest és un premi atorgat anualment per Ràdio 4 a Catalunya des de l’any 1979. S’ha fallat ininterrompudament des dels seus inicis excepte entre 1983 i 1985. Entre els seus guanyadors trobem grups com Els Amics de les Arts o Amelie, guanyadors de les edicions de 2010 i 2011 respectivament.

Entre les propostes, n’hi ha unes quantes de músics del País Valencià com ‘Lessotho’ de 121db (en breu en publicarem una crítica), ‘Els dies del Saurí’ de Verdcel, la ‘Revolució de l’estat latent‘ de Tardor, ‘Putxero Maxi Disco’ dels Svaters, ‘A l’ombra de l’obscuritat’ d’Andreu Valor, Aspencat amb ‘Inèdit’, els Atupa amb ‘QuatribaRap’, ‘El llarg viatge’ d’Atzembla, el Corredor Polonés i el seu ‘Camell postrat’, Inèrcia amb ‘No és cap simulacre’, Malnom i el seu nou disc ‘Voltors’, Mi# i el ‘Projecte Escolopendra‘, Tashkenti amb ‘Batega’, ‘El badar de les consciències’ d’Odi, el gran ‘3.0’ dels Orxata Sound System i moltes més.

Si voleu votar pels vostres tres millors discs de l’any feu clic ací, empleneu el formulari i envieu-lo. Per estar al corrent de totes les novetats us recomanem que us feu seguidors de la seua pàgina al facebook.

Des de la revista volem destijar moltíssima sort a tots els representants del País Valencià a veure si podem guanyar enguany.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any