Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  01.02.2013  06:50

La Poste anuncia el tancament del centre de tria de Perpinyà

Dv. 1 de febrer del 2013.
La Poste (correus) anuncia el tancament del centre de tria del correu a Perpinyà el pròxim mes d'octubre ...>>

Men?ame
 

Segons va anunciar als sindicats la direcció de la Poste, el pròxim 21 d'octubre, tancarà la plataforma de tria de correu que és a Perpinyà, i la tria es farà a Montpeller. Aquest centre va ser automatitzat l'any 2008 amb un cost de 2 milions d'€uros, i va passar de 200 treballadors que hi havia l'any 2005, quan es va obrir, als només 60 que actualment treballen en aquesta plataforma.

Segons el delegat de la CGT , Gérard Zonka 'Al començament, era només qüestió de la reubicació del tractament de la publicitat amb una vintena de llocs de treball concernits.  Ara, de sobte, se'ns anuncia un pla de tancament. Se'ns col·loca davant el fet consumat, és una dutxa freda'. Aquest tancament concerneix doncs, a més del conjunt de la població nord-catalana, directament seixanta assalariats dels quals tres o quatre anirien a treballar a  Montpeller, una vintena més passaran a ser carters i els altres serien destinats al centre de distribució de Pia.