Els partits d’Ontinyent escenificaran la unanimitat en favor del Pla de Minimització comarcal

VilaWeb
Redacció
30.01.2013 - 18:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament d’Ontinyent participen aquest dijous 31 de gener en un acte institucional en suport a la campanya en defensa del Pla de Minimització de Residus comarcal engegat per la Plataforma del Fem. Hi assistiran el batle de la ciutat, Jorge Rodríguez; la portaveu socialista Rebeca Torró; el portaveu de Compromís Josep Francés; el d’EUPV Manuel Ruiz; el del PP Filiberto Tortosa; el regidor de Sostenibiitat Fran Quesada; i representants de la plataforma.

La campanya que l’entitat té en marxa a hores d’ara per reclamar el manteniment i desenvolupament del Pla de Minimització comarcal inclou la recollida de signatures per poder presentar una moció (pdf) al ple de l’Ajuntament d’Ontinyent d’acord amb la nova redacció de la Carta de Participació Ciutadana de la capital de la Vall d’Albaida. La moció demana que el consistori done suport jurídic i econòmic a les accions i activitats de l’entitat en contra de l’entrada dels municipis de la comarca en el Consorci de Residus, tot respectant-ne la independència.

A més, ha convocat una concentració dissabte 2 de febrer a la plaça de la Concepció d’Ontinyent, a les 12 del migdia, a la qual es convida a acudir amb bosses de fem que continguen deixalles de plàstic.

D’altra banda, des de la plataforma es proposa al veïnat de no acceptar el lliurament de les primeres notificacions que arriben de Diputació per a pagar la taxa del fem. La idea és acceptar la segona notficació per tal de presentar-hi un recurs en contra, el model del qual es pot recollir a l’Ajuntament d’Ontinyent.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any