Les despeses més increïbles del govern espanyol, a #cosesdelBOE

  • El diputat d'ERC Pere Aragonès arreplega exemples del malbaratament de l'estat espanyol · Va començar ja fa setmanes, a Twitter

VilaWeb
VilaWeb
Josep Casulleras Nualart
29.01.2013 - 11:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ascensor de la casa de l’ambaixador espanyol a l’ONU va costar 165.000 euros de fons públics; la residència de l’ambaixador espanyol a Rabat, sis milions d’euros; l’exèrcit se’n gasta 200.000 a preparar palla per a cavalls de la cavalleria militar… Són tres exemples aleatoris de despeses del govern espanyol en acció exterior i en defensa. Les arreplega des de fa setmanes el diputat d’ERC Pere Aragonès a Twitter amb l’etiqueta #cosesdelBOE.

Aquests darrers anys, un dels atacs de l’espanyolisme a la Generalitat ha estat la despesa del govern en les delegacions a l’estranger. I aquest és un dels arguments que fa servir el govern espanyol per a limitar i controlar amb una nova llei l’acció exterior del govern català. Però, fent un cop d’ull al butlletí oficial de l’estat espanyol (BOE), es poden veure grans despeses del ministeri d’Afers Estrangers que criden molt l’atenció. Heus ací un exemple del recull que ha fet Pere Aragonès:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any