Proposta per les Illes culmina el procés de fusió de CxI i la Lliga Regionalista

  • Faran el primer congrés el 16 de març amb la vista posada en les pròximes eleccions

VilaWeb
Redacció
27.01.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Proposta per les Illes (PI) va fer ahir un acte de caràcter municipalista per culminar el procés de fusió de les formacions liderades per Josep Melià i Jaume Font, Convergència per les Illes (CxI) i la Lliga Regionalista, respectivament. L’acte es va fer a Porreres amb l’assistència de dues-centes persones. En un comunicat, PI afirma que la reunió va servir per cohesionar dues formacions que es van presentar per separat a les últimes eleccions parlamentàries.

Segons el comunicat, l’objectiu principal del PI és aconseguir que els ciutadans balears ‘siguin iguals als de la resta de l’estat espanyol’ i, per això, és molt important guanyar-se la confiança de la gent fent que el partit sigui un mirall de transparència i exemplaritat.

Els dirigents de la formació destaquen que la principal força de la seva unitat no es troba tan sols en les persones concretes, sinó que tenen clar que el projecte ha de quedar per damunt dels personalismes, perquè això és el que dóna credibilitat a la nova formació.

El full de ruta del PI consisteix en tancar el període d’afiliació de cara al congrés que es farà el 16 de març a Lloseta. Després es constituiran els comitès locals a cada municipi per poder encarar les pròximes eleccions i obtenir representació a les principals institucions a Palma i Madrid.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any