Preparen una moció perquè l’Ajuntament d’Ontinyent done suport a la Plataforma del Fem

  • L'entitat l'ha redactada i recollirà les firmes necessàries per a dur-la al ple municipal

VilaWeb
Redacció
26.01.2013 - 17:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Plataforma del Fem ha redactat una moció (pdf) amb la idea de presentar-la al ple de l’Ajuntament d’Ontinyent, per tal que aquest s’hi pronuncie. La nova redacció de la Carta de Participació Ciutadana de la capital de la Vall d’Albaida obre la possibilitat que persones i entitats presenten mocions d’interés general si disposen del suport d’un mínim de 250 signatures.

La moció que la plataforma vol dur a debat al ple de l’Ajuntament d’Ontinyent demana que el consistori done suport jurídic i econòmic a les accions i activitats de l’entitat en contra de l’entrada dels municipis de la comarca en el Consorci de Residus, tot respectant-ne la independència. En l’escrit també es recull la voluntat de concretar una reunió entre representants municipals i de la plataforma per a fer un plantejament d’estratègies i vies de solució; i es demana l’adhesió d’associacions i partits polítics de la comarca.

Ara, des de la Plataforma del Fem iniciaran una campanya per tal de recollir les sigantures necessàries que els permeta de registrar-la al consistori i dur-la al ple municipal.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any