S’inicia el cicle de xerrades ‘Un barri en moviment’

  • Avui al vespre engega el cicle organitzat pel Casal Independentista i Popular de La Creu Alta ‘El Tallaret’

VilaWeb
Redacció
29.01.2013 - 02:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sota el lema ‘Un barri en moviment’ el Casal ‘El Tallaret’ presenta un cicle de tres xerrades de temàtica candent: la degradació de l’entorn del barri i les possibles alternatives, el debat arran de la defensa dels Països Catalans i la seva vigència a dia d’avui, o les conseqüències que han suposat pel barri les retallades en educació i sanitat, encapçalen aquest primer cicle de xerrades.

Xerrada d’avui:  ‘El barri que no perdrem’

El cicle de xerrades organitzat el Casal Independentista i Popular de La Creu Alta ‘El Tallaret’ engega avui dijous a dos quarts de vuit del vespre, al Taller1 de Cal Estruch, amb la xerrada ‘El barri que no perdrem’. On s’analitzarà l’actual estat de degradació d’alguns espais i edificis del barri i es presentaran diverses alternatives, projectes i iniciatives que s’estan duent a terme a fi d’evitar-ho.  Per aquest motiu l’inici d’aquest cicle comptarà amb la presència i participació de Maties Serracant, membre del col·lectiu (sa)badall; membres del col·lectiu ‘Acció Cultural Metropolitana’ i de la Coordinadora Jove de la Creu Alta ‘Llamps i Trons’.

Les altres xerrades del cicle

La segona xerrada està prevista pel dia 7 de febrer a dos quarts de vuit del vespre. L’acte que tindrà lloc al Centre Cívic de la Creu Alta, comptarà amb la presència d’Aleix Cardona, membre de la campanya ‘Som Països Catalans’.

El cicle finalitzarà dijous 21 de febrer amb la xerrada ‘ Pels drets socials de les classes populars’ a càrrec de membres de la FAPIC (Federació d’Associacions de Professionals d’Infermeria de Catalunya), l’Assemblea de drets socials de l’Eixample i membres d’USTEC.  L’eix central d’aquesta serà: l’anàlisi de les conseqüències que les retallades en educació i sanitat han comportat al barri; i alhora es presentaran diversos exemples d’autoorganització veïnal per tal de fer front a aquestes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any