Txarango, Orxata Sound System i Atupa al concert de Falles d’Escola Valenciana

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.01.2013 - 23:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La huitena edició de La Gira d’Escola Valenciana arranca -com ja ve sent de costum- amb el Concert de Falles. Es celebrarà diumenge 17 de març a l’Auditori de la Casa de la Cultura de Burjassot. I els grups escollits per a enguany són els Orxata Sound Systema, els catalans Txarango i el grup revelació de 2012 Atupa.

El concert començarà puntual a les 21 hores, amb l’actuació d’Atupa que estan presentant el seu primer disc QuadribaRap. Tot seguit serà l’hora de Txarango, una jove formació catalana que l’any passat, amb el seu treball Benvinguts Al Llarg Viatge, va realitzar desenes de concerts i va rebre un Premi Enderrock. La ‘mandanga’ final la posarà Orxata Sound System que aprofiatarà l’ocasió per presentar el seu nou disc 3.0, que va llançar al mercat el  mes de desembre passat mitjançant micromecenatge. Les entrades es podran aconseguir pròximament als llocs de venda habituals.

A més de Burjassot, la Gira d’Escola Valenciana farà parada a diverses comarques valencianes juntament amb les Trobades d’Escoles en valencià, i acabarà els dies 11,12 i 13 de juliol a Benlloch, al Feslloch, un festival que després de sis edicions ha esdevingut una cita obligatòria per als grups i els amants de la música en valencià.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any