Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  14.01.2013  10:00

Concert solidari amb Ca Revolta: Maria del Mar Bonet, Al Tall...

Men?ame
 

Rebem un correu d'Adel·lí a la nostra bústia d'entrada. Ens conta el que volen fer, i clar que sí, de seguida ens posem amb la noticia. I és que Ca Revolta és un dels llocs més emblemàtics de la ciutat de València. Allí tots em vist el Xavi Castillo, el documental 'Ja en tenim prou', els Pirat's Sound System o els E.S.O.C. fent 'burraes' -en plenes falles- des del balcó. És un lloc neuràlgic al centre de València on són molts anys els que porten resistint i alimentant alternatives al cap-i-casal.

Tot això no és fàcil de mantenir, i menys si tens l'Ajuntament de Rita Barberà buscant el forat per on poder entrar. Per això des de Ca Revolta amb els tants i tants amics que tenen organitzen aquests esdeveniments, per seguir amb la revolta, per seguir amb Ca Revolta.

Enguany els companys que es solidaritzen són especials. Formen part del concert solidari a benefici de l'entitat la mallorquina Maria del Mar Bonet, Al Tall -en un dels últims concerts-, Carles Dénia i Joan Amèric. Una gala presentada per Maria Minyana i Josep Manel Casany que serà el 31 de gener al Palau de Congressos de València, que valdrà 15 euros l'entrada anticipada (20 en taquilla) i que es podrà comprar a la mateixa Ca Revolta, al Cuc de Picanya, a Ca Bassot de Burjassot, o al Terra de Benimaclet.