Qui és Corinna, l’amant de Juan Carlos?

  • La premsa alemanya la vincula amb el rei espanyol des de l'any 2006

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
10.01.2013 - 17:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Corinna zu Sayn-Wittgenstein és una aristòcrata de quaranta-set anys que era força desconeguda per part de l’opinió pública fins l’abril de l’any passat, quan es va saber que acompanyava el rei espanyol quan va tenir aquella caiguda a Botswana mentre era de safari caçant elefants. De fet, segons El País, Corinna és empresaria organitzadora de safaris. A més, té alguna responsabilitat en l’empresa d’armes Boss Guns, amb seu al Regne Unit, pel fet que els correus enviats a empleats de la Fundació Nóos els va enviar des d’una adreça electrònica d’aquesta empresa.

Poc després de l’escàndol de Botswana, el diari sensacionalista Bild va publicar un extens reportatge amb fotografies en què la vinculava sentimentalment amb Juan Carlos, un fet que el monarca espanyol o la casa reial mai no han negat.

Segons el reportatge de Bild, Corinna es va casar ben jove amb l’empresari birtànic Phillip Atkins, amb qui el 1992 va tenir una filla. El matrimoni va durar poc i després se la va relacionar amb el multimilionari Gert Rudolf Flick, un dels propietaris de Mercedes.

Més tard, l’any 2000, es va casar amb el príncep alemany Casimir Sayn-Wittgenstein. El 2005 es van acabar separant, però ella va poder mantenir el cognom i, per tant, el títol de princesa.

I l’any 2006 és quan es té constància de la primera trobada entre Juan Carlos i ella. El febrer d’aquell any el rei va anar a Bade Württemberg i en el sipsar de gala en el castell de Schöckingen van seure plegats en la taula d’honor. El mes de maig van tornar a coincidir en la gala dels premis Laureus, del món de l’esport, a Barcelona. I des d’aleshores sempre s’ha mogut a prop de Juan Carlos entre l’alta aristocràcia europea. El diari Bild diu que quan el rei parla d’ella en aquests cercles aristocràtics s’hi refereix com la seva companya; i ella fa el mateix referint-se a ell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any