L’ANC fa una campanya de captació de socis per encarar el 2014

  • Ara mateix té 12.000 inscrits i 7.000 simpatitzants

VilaWeb
Redacció
09.01.2013 - 17:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

“Necessitem la teva força per continuar empenyent Catalunya. Amb poc fem molt”. Aquesta és la idea força de la nova campanya de captació de socis de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que es realitza durant el mes de gener. L’objectiu és créixer i ampliar l’extensió territorial de l’ANC davant el repte majúscul de consolidar la majoria social favorable a la independència davant la consulta del 2014 i, i, a la vegada, contribuir al manteniment i als projectes de l’Assemblea, que es finança únicament a través de les quotes dels seus associats.

Entre d’altres, la campanya serà present a la ràdio i la xarxa amb l’emissió d’una falca i la publicació de diversos vídeos. El primer és un repàs de les diferents etapes i accions encapçalades per l’ANC en els seus deu mesos de vida, i precedirà els que es publicaran la setmana que ve, en què diverses personalitats que formen part de l’Assemblea faran una crida a inscriure-s’hi i treballar-hi.

Amb la campanya, l’ANC reforça l’impuls d’inscripcions viscut des de la seva constitució el passat 10 de març, i potenciat des de l’11 de setembre. Actualment, l’Assemblea compta amb 12.000 inscrits i 7.000 simpatitzants.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any