Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Diumenge  06.01.2013  12:37

Autor/s: Àngel Cano

Matraca Teatre i Caputxeta tornen al Cinema Goya

Men?ame
 

Segons el diccionari, una ‘matraca’ és un ‘instrument compost de dues o més fustes articulades, que, posat en moviment, fa un soroll sec i repetit’. El grup Matraca Teatre no és ben bé un instrument; és un grup d’amics, de companys, de gent preparada i amb ganes d’omplir de somriures al personal. Les 'fustes' d’aquesta Matraca tornen a moure’s, tornen a provocar uns sorolls secs i repetits, els dels aplaudiments que rebran quan hom els haurà vists. I és que, després d’uns mesos de preparació, aquests joves de l’Olleria tornen al Cinema Goya de la localitat per a delectar-nos amb una nova obra: ‘T’he agafat, Caputxeta’. Una obra que, d’altra banda, segueix la línia de la predecessora: ‘De París vénen’.

Segons ells mateixos, 'com que hem gaudit tant tornant a ser nens amb ‘De París no vénen’, aquesta obra va dirigida als més petits de la casa'. Així, doncs, ‘T’he agafat, Caputxeta’ és una obra que pren com a pretext el personatge del relat popular per a donar lloc a una sèrie de fets que agradaran a tots, tant als 'petits' com als no tan petits.

Aquest divendres 4 de gener, s’estrenà. Però encara la podreu gaudir dissabte que ve, 12 de gener, a les sis de la vesprada. Jo no m’ho perdria: somriures, alegries i alguna llagrimeta d’il·lusió.