Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  03.01.2013  06:00

El món, d'ací al 2150

La BBC aplega en una interessant infografia les prediccions de quaranta experts en tots els àmbits

Men?ame
 

Aprofitant l'entrada de l'any, la BBC s'ha demanat com seria el futur immediat... i no tan immediat. 'Tomorrow's world: a guide to the next 150 years' és una interessant infografia on es representen quaranta prediccions fetes aquests darrers anys per blocaires, científics, periodistes, polítics i experts respecte d'un període futur que va de l'any que estrenem fins al 2150. Les prediccions, més o menys agosarades, abasten la informàtica i la robòtica, la política i els negocis, la ciència i la natura, la societat i la tecnologia.

Atesa la fal·lera britànica per les juguesques, la BBC ha demanat finalment a l'empresa Ladbrokes que faci servir els seus coneixements per valorar si cada predicció s'esdevindrà o no.

Alguns exemples: l'última predicció, per al 2150, diu que els éssers humans superaran els cent cinquanta anys de vida; una altra calcula que cap al 2060 hi haurà una base marciana; i pels volts del 2050, un edifici de més de deu quilòmetres d'altura. Més a prop, el 2030, hi ha qui creu que volaran avions comercials sense pilot.