EUPV demana als socialistes que abandonen els càrrecs de govern comarcal

  • Lamenta que el PSPV pecara de 'falta de previsió' a l'hora de nomenar el nou representant d'Ontinyent en substitució de F. Tortosa

VilaWeb
Redacció
27.12.2012 - 16:40

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Esquerra Unida del País Valencia ha demanat al PSPV-PSOE que deixe els òrgans de govern de la Mancomunitat per ‘situar-se al costat dels ciutadans de la comarca’ amb ‘la resta de forces progressistes’, en oposició al PP i a la política d’aquest partit ‘que farà pagar un doble rebt per un servei més precari que el contemplat al Pla de Minimització comarcal’.

En una nota de premsa, EUPV insisteix en la necessitat de la defensa del Pla de Minimització com a únic model que ‘permet gestionar des de la Mancomunitat els nostres residus’. La formació convida els socialistes a abandonar el govern comarcal, però també critica la ‘falta de previsió’ del batle d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en no haver-se assegurat que el nomenament del nou representant del seu Ajuntament tenia tots els tràmits efectuats.

Des d’aquesta formació recorden que si Josep Francés (Compromís), substitut de Filiberto Tortosa a la Mancomunitat, haguera participat en la votació sobre l’adhesió de la Mancomunitat al Consorci de Residus, el resultat hauria estat contrari a l’ingrés de la comarca en aquest ens supracomarcal.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any