Jordi Baiget, nou secretari del govern

  • És molt respectat per la seva capacitat d'interpretar i combinar dades

VilaWeb
Redacció
27.12.2012 - 16:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El qui fins ara era director general de Coordinació Interdepartamental del Govern, Jordi Baiget, és el nou secretari del govern i substituirà Germà Gordó, que s’encarregarà del Departament de Justícia. Baiget ha ocupat càrrecs a CiU d’assessorament tècnic en aspectes econòmics, sectorials i socials i ha estat coordinador tècnic dels grups parlamentaris de CiU a Catalunya i a les corts espanyoles; un polític que escala posicions i ara assumirà aquest càrrec governamental.

Va néixer a Balaguer (Noguera) el 30 de desembre del 1963 i viu a Barcelona. Llicenciat en ciències econòmiques per la UAB, va fer estudis de postgrau en anàlisi econòmica a la UAB i va fer de professor ajudant a la Facultat d’Econòmiques de Bellaterra. Baiget va entrar a formar part del servei d’estudis del grup parlamentari de Convergència i Unió a Madrid i va col·laborar en l’assessorament en aspectes econòmics, sectorials i socials. Després va ser secretari del mateix grup parlamentari, quan Xavier Trias n’era portaveu. Posteriorment, ha estat coordinador tècnic dels grups parlamentaris de CiU a Catalunya i a Espanya.

Baiget milita a CDC des de l’any 1996 i des del 15è congrés de CDC (2008) forma part del comitè executiu nacional. Abans havia militat a la JNC i a la universitat havia estat membre de la FNEC (1985).

Va ser nomenat director general de Coordinació Interdepartamental, que depèn de Presidència, el 4 de gener del 2011 i ara ocuparà el càrrec de secretari del govern.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any