Negativa als pressupostos de 2013

  • L’oposició va rebutjar en bloc la proposta de pressupostos municipals i d’ordenances fiscals que el govern municipal presentava ahir en l’últim Ple Municipal de l’any 2012. Exigeixen la dimissió de l’alcalde Manuel Bustos i de tots els regidors i altres càrrecs de confiança imputats pel cas Mercuri.

VilaWeb
Redacció
22.12.2012 - 13:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tal i com havien anunciat a través d’un comunicat emès el passat dimecres, els cinc grups municipals que sumen la majoria absoluta del  consistori sabadellenc varen votar en  contra de les ordenances fiscals i pressupost municipal. Segons l’oposició,  la governabilitat de Sabadell i la credibilitat institucional del consistori  no serà viable mentre no dimiteixin tots els càrrecs imputats. Així doncs, caldrà rorrogar els pressupostos de 2012.

Així, els cinc grups municipals de l’oposició (CiU, PP, ES, ICV i EUiA) exposen a través del comunicat:  ‘Demanem sense més excuses la dimissió de l’Alcalde i de tots els imputats, com a única manera de retornar a la governabilitat de Sabadell’ instant a l’alcalde i als regidors imputats a que ‘facilitin la governabilitat’. A través del comunicat, denuncien ‘la negativa del govern del PSC d’assumir la seva responsabilitat, traslladant als ciutadans de Sabadell un fals missatge de normalitat’. Per aquest motiu apunten: ‘Davant d’aquesta situació, els grups de l’oposició ens veiem obligats a no donar suport en el Ple Municipal del divendres ni al Pressupost, ni a les ordenances fiscals i a mantenir aquesta actitud fins que es normalitzi la situació, amb les dimissions de l’Alcalde i dels regidors i càrrecs de confiança imputats.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any