La grossa de Nadal esquitxa el país: 76.058

  • Se n'han venudes participacions a Castelló, València, Palma Barcelona, Igualada, Castelldefels...

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.12.2012 - 10:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El sorteig de la rifa de Nadal ja ha donat la grossa, que ha esquitxat el nostre país. És el 76.058, del qual se n’han venut participacions a Alaquàs, Manises, Barcelona, Igualada, Gandia, Meliana, Simat de la Valldigna, Castelldefels, Ripollet, Hospitalet, Castelló, Onda, Benidorm, Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Santa Pola, Callosa del Segura i Eivissa. El segon premi (42.260) i un dels quarts (85.045) no han tocat al país. Però l’altre quart premi, el 23.475, s’ha venut quasi íntegrament a Ripoll, excepte una sèrie, que ha anat cap a Pontevedra. També han esquitxat el nostre país el tercer premi (64.084; Lleida, Olot, Vilafranca, Barcelona, Rubí, Hospitalet, Massalfar, Carcaixent, Cocentaina, Anna, l’Alfàs del Pi, Organyà, i Palma) i els cinquens  (22.343, 55.448, 49.257, 30.872, 31.826, 24.616, 50.769).

Tanmateix, el gruix -130 sèries- de la grossa se n’ha anat a la localitat madrilenya d’Alcalà de Henares. És significatiu el cas de Manises, on l’agraciada és l’administració número 3, la mateixa que l’any passat va vendre el segon premi.

Un error informàtic de la web atribueix durant uns minuts un dècim de la grossa a una administració de Palma

En un primer moment s’informà que un dècim de la grossa s’havia venut a l’administració 330 de Palma, però poc després ha estat desmentida. Pel que sembla ha estat d’una errada informàtica de la web de Loterías del Estado.

Ripollet és un dels llocs on s’han vist els primers somriures i molt eufòria. En concret, al barri del Pont Vell de Ripollet (Vallès Occidental) on Carmen Jiménez, propietària de la botiga Petit Món, ha venut una butlleta del 76058, sèrie 139, fracció 4. Ampolles de cava i alegria entre els veïns del barri, tot i que encara es desconeix qui ha estat la persona agraciada amb la sort. Tot i no estar agraciades amb el premi, tant Jiménez com la dependenta Aurora Lledó, han assegurat estar molt contentes per haver repartit el premi, més encara en un barri ‘on es necessita molt’. No és la primera vegada que El Petit Món dóna un premi, car el desembre del 2011 van donar un primer premi de la Primitiva i el febrer del 2012 un primer premi de la loteria del dissabte.

Un quart premi, 23475, venut íntegrament a Ripoll excepte una sèrie

Un quart premi, 23475, s’ha venut quasi íntegrament a Ripoll, excepte una sèrie, que ha anat cap a Pontevedra. Es tracta del segon quart premi de la rifa de Nadal, que ha sortit quan faltaven pocs minuts per a la una del migdia. L’administració ripollesa, situada a la Plaça Claver número 9, ha venut 179 sèries de les 180 disponibles, de manera que hauran repartit 35,8 milions d’euros. La sèrie restant ha estat per a Pontevedra.

Els cinquens premis, per tot el país

El nostre país també ha aconseguit un bon pessic dels cinquens premis. L’11.419 ha esquitxat tot el territori: Barcelona, Castelldefels, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Eulària del Riu, Alacant, València, Artà, Manacor, Es Mercadal, Torrent, Vilavella, Alzira, Manises, Benetússer, Crevillent, Elda i Vic. En declaracions a Televisió de Catalunya, l’encarregat de l’administració número 2 de la capital d’Osona, Àngel Isern, diu que des de la guixeta del seu establiment, situat al carrer Verdaguer, 2, comptava amb 44 sèries del número agraciat, del qual se n’haurien retornat cinc, de manera que hauria repartit uns 2.400.000 euros.

El 49.257, un altre dels cinquens premis de la rifa de Nadal, ha caigut a Barcelona, entre d’altres punts de l’Estat. En concret, es tracta de dues sèries venudes a l’administració Loteria Valdés de La Rambla; i en una administració del carrer Lloret de capital catalana. A més, s’han venut 85 sèries a Alacant i 35 a a Burjassot. També han resultat agraciades altres administracions de l’Estat com a Irún, amb 44 sèries, a Boadilla de Monte (Madrid), Benavente (Zamora) i a Madrid. Aquest cinquè premi està valorat amb 60.000 euros la sèrie i ha sortit pocs minuts després de les onze del matí.

Dos cinquens premis, íntegrament al País Valencià

Un altre dels cinquens premis de la rifa de Nadal, el 30872, valorat en 60.000 euros cada sèrie, ha caigut íntegrament al País Valencià. En concret, s’han venut 125 sèries en una administració d’Alcoi i 54 més a Algemesí, a València. Un altre cinquè premi de la rifa de Nadal, el 50769, ha caigut íntegrament a Elx, en una administració situada a l’avinguda Novelda 81, que ha venut les 180 sèries del número.

La Bruixa d’Or de Sort, tan sols una sèrie d’un cinquè premi

El darrer cinquè premi de la rifa de Nadal, el 24616, ha estat molt repartit i ha caigut a Castellar del Vallès, Sort i Barcelona, entre altres punts de l’estat espanyol. A Castellar del Vallès, s’han venut 14 sèries, mentre que a Sort i Barcelona una. L’administració la Bruixa d’Or de Sort ha venut una sèrie d’aquest número íntegrament per finestreta. Xavier Gabriel, responsable de la Bruixa d’Or, ha explicat que donar un premi és important però també ho són els 20 milions d’euros que repartirà en premis menors. Important és la xifra de més de 50 milions d’euros venuts per aquest sorteig.


Comproveu si heu tingut premi aquí

LA GROSSA: 76.058
Alaquàs, Manises, Barcelona, Igualada, Gandia, Meliana, Simat de la Valldigna, Castelldefels, Ripollet, Hospitalet, Castelló, Onda, Benidorm, Alacant, Sant Vicent del Raspeig, Santa Pola, Eivissa, Callosa del Segura.

Segon premi: 42.260

Tercer premi: 64.084
Lleida, Olot, Vilafranca, Barcelona, Rubí, Hospitalet, Massalfar, Carcaixent, Cocentaina, Anna, l’Alfàs del Pi, Organyà i Palma

Quart premi:

85.045

23.475
Ripoll

Cinquè premi:
11.419
Barcelona, Castelldefels, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Eulària des Riu, Alacant, València, Artà, Manacor, Es Mercadal, Torrent, Vilavella, Alzira, Manises, Benetússer, Crevillent, Elda i Vic (a Vic s’han venut 40 sèries d’aquest número)

22.343
Alacant, Palma, Barcleona, Badalona, Martorell, Granollers, Castelldefels, Cullera, Burjassot, Benetússer, Llíria, Manises, Paterna, Altea

55.448
Algunes participacions a Barcelona

49.257
Burjassot, Alacant, València i algunes participacions a Barcelona

30.872
Algemesí, Alcoi

31.826

24.616
Castellar del Vallès, Sort, Barcelona

50.769
Elx

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any