Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dimecres  19.12.2012  19:24

Autor/s: Òscar

Nou disc d'Aspencat a través de micromecenatge

Men?ame
 

Els Aspencat, el grup de moda de la Marina Alta, sol·liciten suport als seus fans mitjançant un projecte de crowdfunding (micromecenatge) a la pàgina en català Verkami.

Com tots sabreu ja, aquesta plataforma és una eixida per a molts grups i col·lectius d'artistes per tirar endavant els seus projectes, bé perquè no volen dependre de les arques públiques o simplement perquè els deneguen eixa oportunitat.

De les coses destacables del nou projecte és que Aspencat traurà l'edició física del disc -seguint amb la tendència que va iniciar Orxata Sound System- mitjançant un USB, deixant arrere els Compact Disc. Una altra bona noticia és que mantindran les llicències de les seues cançons a Creative Commons. En aquest enllaç podreu triar la vostra recompensa si decidiu ajudar els Aspencat.

Finalment, en el vídeo de presentació encoratgen la gent, els seus seguidors, a gravar-se cridant per fer-ne una de grossa al seu primer videoclip. Ajudem Aspencat a aconseguir-ho?