Banc Sabadell també compra Caixa Penedès

  • Amb aquesta operació, l'entitat incrementa un 92% la seva xarxa comercial a Catalunya

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
18.12.2012 - 09:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Banc Sabadell i Banco Mare Nostrum han tancat avui l’acord per adquirir la xarxa territorial i el negoci de Caixa Penedès a Catalunya i Aragó. Amb l’operació, que es va posar en marxa el 13 de novembre passat, Banc Sabadell impulsarà el seu negoci de banca minorista i se situarà com a quarta entitat a Catalunya, amb una quota d’oficines pròxima al 12%. 

Així, l’acord farà que Banc Sabadell incrementi en un 92% la seva xarxa comercial a Catalunya i disposarà de 462 oficines, 900.000 clients i 2.000 treballadors. Segons el president de l’enitat, Josep Oliu, és una operació ”molt interessant” perquè comporta ”la incorporació” d’una xarxa d’oficines consolidada a Catalunya.

Banc Sabadell va culminar la integració operativa i tecnològica de Banc CAM fa una setmana

El Banc Sabadell va culminar fa una setmana la integració operativa i tecnològica de Banc CAM. El grup bancari resultant de l’operació supera els 164.000 milions d’euros en volum d’actius i suma més de 1.800 oficines a tot l’estat espanyol. El Sabadell va portar a terme la fusió de 600 oficines, que van quedar en 300 establiments, i el canvi de retolació en 236 més.

D’ara endavant, l’entitat operarà exclusivament amb la marca SabadellCAM al País Valencià i a Múrcia. Banc Sabadell va destacar en un comunicat que el procés s’havia fet en menys de mig any i dins el calendari previst, després d’haver estat autoritzada la integració per part de la UE.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any