Compromís informa a Albaida i Benigànim sobre el Consorci de Residus

  • Ha editat un díptic explicatiu sobre l'increment de costos i taxes que significarà

VilaWeb
Redacció
16.12.2012 - 23:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Representants comarcals de Compromís participaran aquesta setmana en un parell de xarrades informatives per tal d’explicar el funcionament del Consorci de Residus i la repercussió que tindrà per a la ciutadania en el cost del tractament i la recollida del fem, i en el rebut que n’hauran de pagar.

Dijous dia 20, la convocatòria és a l’oficina de la Tourist Info d’Albaida, a les vuit de la vesprada, amb la participació del batle d’Albaida, Josep Albert; Vicent Xavier Vila, secretari comarcal de Compromís; Fran Quesada, regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament d’Ontinyent; Julià Engo, ex-portaveu de Compromis a la Mancomunitat; Jesús Pla, batle d’Agullent; i Emili Mira, batle d’Otos.

L’acte de Benigànim serà divendres 21, a les vuit de la vesprada, a la sala d’actes de l’Espai Jove. Hi intervindran Vicent Xavier Vila, secretari comarcal de Compromís; Fran Quesada, regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament d’Ontinyent; Julià Engo, ex-portaveu de Compromis a la Mancomunitat; i Joan Sanchis, membre del grup de suport a la coalició Compromís a Benigànim. En aquest cas, l’activitat serà l’inici d’una campanya d’actes del grup de suport a Compromís a la localitat.

Segons el secretari comarcal de la formació, aquestes reunions públiques pretenen ‘explicar que la tasca d’este nou consorci serà la mateixa que la que ja estem fent a través de la Mancomunitat, però amb un cost mediambiental i econòmic que es triplicarà’.

La campanya informativa, que també ha passat per Ontinyent i Castelló de Rugat, disposa d’un díptic explicatiu (pdf) editat per Compromís.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any