Jugueu com mai no ho havíeu fet

  • Us presentem la XTable, un tauler de grans dimensions electrònic i multitàctil, dissenyat i fet al nostre país

VilaWeb
Redacció
13.12.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Us imagineu una pissarreta de l’estil iPad de la mida d’una taula del menjador? Doncs n’hi ha una, i feta a Barcelona. És la Xtable, dissenyada per l’empresa barcelonina DigaliX, i la presenten aquest cap de setmana al festival de jocs de taula Dau Barcelona. Es tracta d’un tauler de joc  multitàctil, amb punts il·limitats de detecció. Inclou tota mena de jocs, i l’empresa mateix en programa a petició de l’usuari. S’hi pot jugar bo i sol i en grup, i es pot connectar a la xarxa i a temps real amb més jugadors que facin servir dispositius electrònics diversos: telèfons intel·ligents, pissarretes, etc.

Hem anat a la seu de Digalix, al barri del Poblenou, juntament amb el director del festival Dau Barcelona, Oriol Comas. En Toni Mayorgas ens fa una demostració de la Xtable en aquest vídeo. Tothom qui vagi al festival aquest cap de setmana la podrà tocar i jugar-hi.

La bombonera del Dau Barcelona

Al festival Dau Barcelona hi haurà una bombonera plena de daus. Quants daus hi ha a dins? El qui ho encerti o s’hi acosti més guanyarà un bon lot de jocs de taula. I en cas d’empat ja hi ha una solució prevista…

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any