Més de 200 persones es manifesten en favor de l’escola en català

  • La lectura del manifest de Somescola va ser l'acte central de la concentració

VilaWeb
Redacció
11.12.2012 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Plataforma per l’educació pública d’Arenys de Mar, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i la Plataforma per la Llengua van convocar dilluns al vespre una concentració a Arenys de Mar per fer palès el malestar de la comunitat educativa i la ciutadania en general davant els últims atacs del ministre Wert al model d’immersió lingüística de Catalunya i, així, donar suport a la convocatòria de somescola.cat en defensa de l’escola catalana.

Amb el lema ‘Per un país de tots, l’escola en català’, més de dues-centes persones es van concentrar a 2/4 de 7 a la plaça de la Vila, a la mateixa hora que hi havia convocada la concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. La concentració va tenir com element principal la lectura del manifest que agrupa la plataforma d’entitats cíviques i educatives per l’escola catalana.

Més de setanta pobles i ciutats catalanes a també han fet concentracions semblants amb l’eix comú de la protesta contra l’esborrany de la nova llei LOCME proposada pel Ministeri d’Educació encapçalat pel ministre José Ignacio Wert.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any