L’Arnau Berenguer del Palau d’Anglesola amplia el menjador amb un mòdul prefabricat

  • Obres al consultori mèdic i modificació de ressalts subvencionats per la Diputació

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha iniciat la primera fase d’obres per instal·lar un mòdul prefabricat al patí de l’escola Arnau Berenguer de la plaça Generalitat. El nou espai es destinarà a menjador escolar que triplicarà la superfície actual.

L’actuació es fruit d’un acord amb Ensenyament que instal·larà el mòdul prefabricat, mentre que l’Ajuntament es fa càrrec de les obres de condicionament i adequació a l’espai. Les obres de condicionament tenen un pressupost de 14.500 euros i les executa l’empresa Garrofé. La segona part es farà l’any vinent amb la intenció de tenir l’equipament a punt pel febrer.

El mòdul fa 120 metres quadrats dels que 70 es destinaran a menjador, pels 30 que té actualment, més un petit espai de cuina que ara creixerà notablement.

Consultori

Altres obres que s’executaran en les properes setmanes és la remodelació del consultori mèdic i de ressalts en vies de la Diputació de Lleida.

El nou consultori mèdic del Palau d’Anglesola aprofitarà l’espai actual a més d’incorporar el de l’edifici Sant Jordi. Així es construiran quatre despatxos i tot l’espai quedarà més integrat en l’actual edifici de la casa de la vila, on es troba el consultori. Una altra novetat es que l’entrada passarà de l’actual del carrer Sant Josep a la plaça de l’Abadia, on hi ha l’entrada del Sant Jordi. L’obra té un pressupost de més de 350.000 dels que més del 90% l’aporta la Diputació de Lleida.

Ressalts

Per altra banda la Diputació farà un seguit d’actuacions en alguns dels seus vials que passen pel Palau. En concret es modificaran alguns ressalts de la LV-3321 i també en el polígon industrial de cara a millorar l’ordenació del trànsit rodat.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum del Palau d’Anglesola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any