Fabra trenca amb l’herència de Camps

  • El consellers que abandonen el Consell formaven part del darrer executiu

VilaWeb
Redacció
07.12.2012 - 18:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els quatre consellers que abandonen el govern valencià després de la remodelació anunciada aquest divendres pel president de la Generalitat, Alberto Fabra -Maritina Hernández, Lola Johnson, Jorge Cabré i Luis Rosado-, van formar part de l’últim Consell nomenat el juny de 2011 pel seu predecessor en el càrrec, Francisco Camps. De fet, d’aquell executiu només es mantenen a la llista actual tres noms, José Ciscar, Serafín Castellano i Isabel Bonig.

Fabra ha estat preguntat per si aquesta transformació en el seu govern suposa ‘trencar amb l’herència Camps’ i, tot i que no ha contestat explícitament a aquest punt, ha insistit que ha conformat un nou equip en el qual ha volgut comptar ‘amb els millors’.

El cap del Consell ha subratllat a més la seva voluntat de ‘posar en valor’ el treball d’aquests quatre responsables tot i que ha admès que a ‘algun d’ells no li haurà fet gaire gràcia la seva sortida’. ‘No és una decisió fàcil’, ha remarcat Fabra, que ha apuntat que totes aquestes persones ‘han demostrat la seva lleialtat i són conscients que en qualsevol moment poden ser altres’ les que hagin d’assumir les responsabilitats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any