La Bressola aplega músics i cançons de tot el país en un nou disc

  • Titulat '1,2,3... pica Bressola!, es presentarà a l'Artèria Paral·lel de Barcelona

VilaWeb
Redacció
30.11.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després d’uns quants mesos treballant-hi, s’ha enllestit el disc ‘1, 2, 3… pica Bressola!’, que dimecres es presentarà al teatre Artèria Paral·lel de Barcelona. En aquest tercer àlbum, que recull cançons tradicionals adaptades a tot d’estils diversos, hi han participat els nins de la Bressola i desenes de músics i de grups de tots els Països Catalans.

Sota la direcció de Marc Serrats, i costejat amb micromecenatge, el disc és un projecte d’Amics de la Bressola, que fa temps que treballa per acomboiar les escoles en català de Catalunya Nord. En aquesta ocasió, s’han recollit versions fetes per Carles Belda, Anna Roig, Joan Garriga, Joan Colomo, Txarango, Orxata, Glissando, Mine, Samfaina de colors, Oliva trencada, Ovidi Twins, Txell Cucurella… També hi canten, és clar, els alumnes de la Bressola.

Cançons com ‘Lo pardal’, adaptada per Anna Roig…

… o ‘L’hortolana de Vernet’, amb mestres de la Bressola

Després de ‘Musiquetes per la Bressola’ (2008) i ‘Cançonetes per la Bressola’ (2010), ara arriba aquest ‘1,2,3… pica Bressola!’. Les cançons sonaran en directe dimecres, en un concert amb alguns dels músics que han participat en el disc i cinquanta alumnes de la Bressola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any