Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  29.11.2012  18:20

Autor/s: ACN

El festival Faraday es farà per última volta l'any vinent

L'organització n'anuncia la desaparició en 'un moment dolç en el pla artístic i d'acceptació' del públic

Men?ame
 

La direcció del festival Faraday de Vilanova i la Geltrú ha anunciat avui que el desè festival serà també el darrer. Sorgit l'any 2002 i consolidat com un nou referent pels devots de la música independent, el Faraday s'acomiadarà l'estiu vinent 'en el moment més alt' de la seva cursa. Sense explicar els motius de la decisió, els organitzadors consideren que han cobert una etapa i s'acomiaden 'amb alegria i amb el convenciment d'haver aportat un granet de sorra a fer culturalment més viva' la ciutat on s'ha fet el festival.

"Pensem que el Faraday viu un moment dolç a nivell artístic i d'acceptació per part del públic, amb el reconeixement dels mitjans i el suport cada vegada més important d'espònsors i institucions". Malgrat aquesta bona salut, doncs, la direcció considera que s'acaba una etapa i afegeix que "n'han volgut ser conscients" per poder tancar-la "com es mereix".

La desena edició vol "estar a l'alçada de la trajectòria", i s'encara "en positiu, amb energia i amb ganes de deixar empremta", expliquen els organitzadors del festival.. Contents amb haver "acostat la música independent a nous públics i haver promocionat un determinat model de fer les coses", la direcció emplaça tots els seus seguidors a l'edició del 2013, l'última, que se celebrarà el 5, 6 i 7 de juliol al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú.