Navarro anul·la la reunió amb Mas després d’haver-la confirmat

  • Molest per la filtració a la premsa de la trobada per part del PSC, acaba al·legant 'problemes d'agenda'

VilaWeb
ACN
29.11.2012 - 12:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha anul·lat la reunió amb el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas. El socialista havia arribat a confirmar en conferència de premsa, pressionat per la insistència dels periodistes, l’existència de la trobada per avui a la tarda. Però ja aleshores s’ha mostrat visiblement reticent a la confirmació i molest perquè la cita s’hagi fet saber a la premsa.

Però després, i al·legant “problemes d’agenda” el PSC ha decidit anul·lar la convocatòria, no assistir a la reunió amb Mas i intentar ajornar-la per un altre dia. Navarro ja havia dit al matí que la reunió era “de caire informal” i havia intentat treure pes polític a la cita.

Aquesta reunió havia de ser l’endemà que Mas es reunís dimecres amb el president d’ERC, Oriol Junqueras, que d’entrada ja li va dir que no entrarà al Govern però que sí que li garantirà estabilitat parlamentària en els temes clau, com la investidura, els pressupostos, l’acció exterior i el procés de la consulta.

Segons ha informat Navarro en roda de premsa, en aquesta reunió no s’havien plantejat continguts concrets i només havia de servir com a primer contacte per comentar els resultats electorals del 25-N i el panorama que queda.

Informació relacionada:

Homs espera que ERC encara vulgui entrar al govern

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any