Bustos: ‘S’han endut del meu despatx papers oficials de la Diputació’

  • 'No hi ha res a amagar', diu el batlle de Sabadell, després de l'escorcoll de l'ajuntament per un suposat cas de corrupció

VilaWeb
Redacció
27.11.2012 - 13:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Sabadell, Manuel Bustos, ha comparegut avui al migdia a l’ajuntament per donar explicacions sobre la investigació d’un presumpte cas de corrupció. Ha confirmat que l’han denunciat per omissió del deure de perseguir el delicte i que la denúncia la va interposar fa uns quants anys un partit polític. I ha explicat que els mossos han escorcollat el seu despatx i que se n’han endut documentació oficial de la Diputació de Barcelona.

‘Són decrets publicats, oficials, de la Diputació. Els ho he dit, però se’ls han volgut endur igualment’, ha dit.

I ha afegit: ‘La gestió com a batlle ha estat sempre honesta, transparent i complint sempre la llei. Estic personalment molt confiat en la justícia, a qui demano l’esclariment dels fets. No hi ha res a amagar. He parlat amb direcció del PSC i deixo en suspens les meves responsabilitats en el partit. És una situació desconcertant’.

Bustos també ha dit que confia plenament que cap dels càrrecs encausats, entre els quals hi ha, segons diversos mitjans, alguns regidors, no ha comès cap delicte. I que si fos el cas demanaria que ‘li caigués al damunt el pes de la llei’, i que ell mateix deixaria el càrrec de batlle. Mentrestant, mantindrà el càrrec.

Informació relacionada:

Bustos, encausat per presumpta corrupció urbanística

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any