Antonio Tejero denuncia Artur Mas per conspiració i sedició

  • Demana que l'exèrcit espanyol 'acabi aquesta xacra'

VilaWeb
Redacció
22.11.2012 - 10:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Antonio Tejero, ex-tinent coronel de la guàrdia civil i autor del cop d’estat del 23 de febrer del 1981, ha presentat una denúncia a la fiscalia contra Artur Mas per ‘provocació i conspiració, i per les contínues i reiterades pretensions secessionistes d’una part important d’Espanya com és el Principat de Catalunya, que és Espanya des del començament d’aconseguir-se la unitat de la pàtria’. La denúncia de Tejero, amb data del 20 de novembre, s’ha fet pública avui al diari Melilla Hoy.

Tejero lamenta ‘el silenci permisiu dels poders de l’estat, perquè ni el rei, ni el president del govern, ni els tribunals de justícia ni l’exèrcit no han pres ni una sola mesura per acabar aquest contuberni format per Artur Mas i una part dels catalans, que han estat enverinats en la seva educativa’.

A més, diu que els dirigents de CiU, Mas, Duran i Jordi Pujol són uns pecadors. I demana a les institucions de l’estat, incloent l’exèrcit, que posin punt i final a ‘aquesta xacra’.

El colpista diu que ‘l’ànsia independentista és segura i aconsegueix cada vegada més adeptes’. I per això diu que ‘cal anar afanyar-se abans que arribin els fets consumats’, perquè ‘Catalunya no és només dels catalans, sinó de tots els espanyols’.  

I afegeix: ‘Ha costat molta sang aconseguir la unitat d’Espanya peruè la debilitat dialogant d’un rei, d’un govern i de l’exèrcit facin desaparèixer allò que tant va costar’. I diu que ha pres la decisió de denunciar Mas perquè ‘tal i com està Espanya, cap espanyol de bé es pot aguantar’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any