Rajoy: ‘Aquí ningú traurà Catalunya ni d’Espanya ni d’Europa’

  • El president espanyol reconeix que les eleccions al Parlament són més importants que les espanyoles que va guanyar el PP

VilaWeb
ACN
20.11.2012 - 22:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El mateix dia que se celebra el primer aniversari de la victòria del PP a les eleccions espanyoles, qui les va guanyar, Mariano Rajoy, ha reconegut que els comicis de diumenge a Catalunya són més importants. El president del govern espanyol ha participat aquest dimarts en l’acte central del PP a Barcelona, on ha donat suport a Alícia Sánchez-Camacho i ha afirmat que el PP garantirà que ningú traurà a Catalunya ‘ni d’Espanya ni d’Europa’.

En la seva intervenció, s’ha atrevit a augurar que el PP aconseguirà el millor resultat de la història en unes eleccions al Parlament i ha demanat el vot a tots els catalans que saben ‘que la prosperitat está en el pont aeri i no en un pas fronterer’.

La candidata del PP a la presidència de la Generalitat, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat que Artur Mas demana ‘un xec en blanc en forma de majoria absoluta’. Així, segons Sánchez-Camacho, CiU vol ‘un poder absolut per actuar amb impunitat’. També ha assegurat que els catalans necessiten governants que compleixin i garanteixin el compliment de la llei, no que diguin que la vulneraran. Amb tot, Sánchez-Camacho ha insistit en demanar els electors que optin pel ‘vot útil’ al PP, que és, segons ella, l’únic que por frenar el ‘deliri independentista’ de CiU.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any