Interior diu que no troba l’informe que El Mundo li atribueix

  • La investigació interna no dóna cap pista sobre el suposat esborrany publicat pel diari madrileny

VilaWeb
Redacció
20.11.2012 - 15:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La investigació encarregada pel ministeri de l’Interior espanyol per aclarir l’existència i filtració de l’esborrany policíac sobre Artur Mas publicat pel diari El Mundo no ha trobat pas el docment el qüestió. Segons que informa La Vanguardia, s’han analizat centenars de documents des que ahir al matí va començar la investigació per aclarir si existeix l’esborrany, i en cas que sigui així, qui i com es va filtrar. Però ara per ara no l’han trobat.

Afers Interns del ministeri treballa amb la hipòtesi que una o diverses persones van elaborar un informe a partir de múltiples elements que apareixen dispersos en els documents analitzats durant la investigació interna, diu el diari, que parla de quatre informes existents entre el 2011 i 2012 que contenen informacions que també apareixen a El Mundo, si bé cap d’aquests informes entregats al jutge afecten Artur Mas.

Mas acusa l’estat d’intentar alterar el resultat del 25-N a les urnes

Artur Mas, president i candidat a la reelecció per CiU, ha acusat avui l’estat espanyol d’intentar alterar el resultat del 25 de novembre a les urnes. En un dinar a l’Hospitalet de Llobregat, ha demanat a la ciutadania que diumenge doni un ‘missatge clar’ contra els que ‘fan tot el que poden per reorientar la voluntat popular’. Després de les publicacions al diari El Mundo,  contra les quals ja ha presentat una querella per acusar-lo de tenir comptes en paradisos fiscals, Mas ha dit: ‘Tinc dret a pensar que si ningú es fa responsable de res i només diuen calúmnies, potser aquí estan fabricant teòriques proves per veure si poden alterar els resultats d’unes eleccions. Ja no és només que vulguin que no hi hagi consultes, és que estan fent tot el que poden per veure si poden reorientar la voluntat popular’.

Informació relacionada:

Mas: ‘No serà possible pactar el pressupost amb el PP, fa una guerra bruta total’

Camacho es creu ‘la paraula d’Artur Mas’

El Mundo insisteix: ara Felip Puig

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any