El Corredor Polonès es desendolla en un nou disc-USB

  • Us oferim una de les cançons d'aquest disc singular, enregistrat en un concert d'Agullent

VilaWeb
Redacció
20.11.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Corredor Polonès (Facebook i Twitter) va desar temporalment endolls i distorsions per transformar i donar una nova volada a les cançons del disc anterior, ‘L’embaràs d’Agnieszka’. Ara el grup d’Ontinyent és a punt de publicar un petit disc en format USB amb el concert sense electrònica que oferí al març a Agullent. Una de les cançons és ‘Blau fosc, divendres‘, que us oferim en una actuació especial per a VilaWeb TV.

És un USB que vendran via web i que conté un programa amb el vídeo del concert, un videoclip, les vuit cançons d’aquesta mena d’EP i algunes fotografies. En trauran cent unitats, bàsicament per als seguidors més ultrancers del grup. I al cap d’un mes de posar-lo a la venda, el grup publicarà a la web el contingut del disc.

‘Els formats d’avui dia són acabats’, diu a VilaWeb el cantant del grup, Marc Pérez, abans de manifestar que ara experimenten amb aquest format, però que en barrinen de nous de cara al disc següent, que veurà la llum l’any entrant. De moment, apunta que serà ‘un projecte triangular i participatiu, amb la col·laboració de públic, músics i botigues de discos de tota la vida’. Serà un àlbum menys conceptual que no ‘L’embaràs d’Agnieszka’ i, en conjunt, més directe i rocker. Hi inclouran una versió de Los Planetas, que ara ja fan, i preparen una cançó d’Ovidi Montllor amb lletra de Vicent Andrés Estellés. ‘Al disc anterior hi havia temes molt experimentals i llargs; aquest serà un rock més accessible.’

El Corredor Polonès sempre s’ha caracteritzat pel so contundent, barreja de rock, grunge i punk, amb algunes dosis de pop. Amb ‘L’embaràs d’Agnieszka’ van rebre el premi Ovidi Montllor del 2010 al millor disc de rock.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any