Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  18.11.2012  12:49

Elx reivindica la llengua amb un muralmob

En l'acció d'avui també es demana el nom de la ciutat en la llengua pròpia

Men?ame
 

Avui al matí la Plataforma per l’Ús del Valencià a Elx ha fet a la pista de futbol del Parc Esportiu un muralmob per a reivindicar la llengua pròpia del País Valencià i denunciar la deixadesa de l'administració local quant a la promoció lingüística. Amb la mobilització també es volia reivindicar el nom de la ciutat en la llengua pròpia, tal com propugna la campanya #ésElx. En aquest muralmob es proposava als participants d'escriure amb cartolines el missatge el text 'A Elx, en valencià!' (foto).

L'acció s'ha enregistrat amb càmeres per a fer-ne un vídeo publicitari. També s'ha fet una fotografia aèria enmig del palmerar, on es pugui llegir el missatge que les persones han format mantenint les cartolines amb les mans per damunt del cap.

El muralmob ha estat organitzat per la Plataforma per l’Ús del Valencià a Elx, formada per l'Associació Cívica per la Llengua el Tempir, l'Institut d'Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, el Casal Jaume I d'Elx, Xiquets d'Elx i Joves d'Elx per la Llengua.