Avui a la nit, el debat de TV3

  • Els partits n'esperen molt, d'un debat que pot fer un tomb a la campanya · La CUP s'hi autoconvida amb una emissió en streaming i en paral·lel amb el seu cap de llista, David Fernàndez

VilaWeb
Redacció
18.11.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ramon Pellicer modera a TV3 avui a la nit (21.50), en directe, el debat amb els candidats a la presidència de la Generalitat de les set formacions actualment amb representació parlamentària: Artur Mas (CiU), Pere Navarro (PSC), Alicia Sánchez-Camacho (PPC), Joan Herrera (ICV-EUiA), Oriol Junqueras (ERC), Albert Rivera (Ciutadans) i Alfons López Tena (SI).

El debat començarà immediatament després del Telenotícies Vespre i seguirà un conjunt de regles pactades entre els partits polítics.

Després de la bateria d’enquestes d’aquest diumenge, els partits veuen en el debat l’oportunitat de fer un tomb a la campanya. Especialment serà dura la confrontació entre PSC, PP i ERC, que competeixen pel segon lloc a l’hemicicle.

La CUP ‘es convida’ al debat

El debat d’avui de TV3 és reservat als candidats de les set formacions amb representació parlamentària. La CUP, un dels partits que n’ha quedat exclòs, tot i que podria entrar al parlament el 25-N segons algunes enquestes, ha decidit participar-hi d’una manera original: amb una emissió en streaming a la seva web, a partir de les 21.50, on el cap de llista per Barcelona, David Fernàndez, explicarà les anàlisis i propostes de la candidatura i les contrastarà en temps real amb les dels partits que participaran en el debat de TV3.

Els Serveis Informatius Populars de Sabadell s’encarregaran de la realització tècnica de l’emissió.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any