El PSC de Mont-roig caricaturitza Mas com el Hitler de ‘El Gran Dictador’

  • La imatge ja ha estat retirada i el PSC se'n desmarca

VilaWeb
Redacció
15.11.2012 - 17:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Federació del PSC a Tarragona s’ha desmarcat de la publicació, aquest dimecres, d’una fotografia al perfil de facebook del partit a Mont-roig (Baix Camp) que caricaturitza el president, Artur Mas, com el personatge de Hitler a la pel·lícula, interpretada per Charles Chaplin, ‘El Gran Dictador’. Fonts del partit han assegurat a l’ACN que la imatge l’havia penjat un afiliat a les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC), i que el partit, quan se n’ha assabentat, ha demanat la retirada immediata desvinculant-se del que consideren una acció “a títol individual”. En el mateix perfil de facebook, hi ha ara un text assegurant que la imatge s’ha retirat “a petició d’una persona que s’ha sentit molesta”.

Segons han explicat fonts del partit, el mateix primer secretari de la Federació al Camp i candidat per Tarragona, Xavier Sabaté, s’ha posat en contacte amb el màxim dirigent de les JSC a Catalunya, Ivan Martínez, per demanar-li que parlés amb aquest afiliat i que retirés de forma “immediata” aquesta imatge. El partit ha deixat clar que aquest perfil de facebook no és “oficial”, tot i que surt el logo del PSC i el nom ‘PSC Mont-roig-Miami’. Les mateixes fonts no han aclarit si es prendran mesures contra aquest afiliat.

Aquest dijous al matí, s’ha retirat la imatge i s’ha penjat un text, en castellà, on s’explica que la caricatura volia ser “una paròdia de la paròdia” de la pel·lícula ‘El Gran Dictador’, interpretada pel Charles Chaplin. En l’escrit s’explica que la “paròdia” es feia en “dret de l’exercici de l’opinió política” tpt afegint que confien en el fet que “ningú negui als administradors d’aquesta pàgina” el dret esmentat.

També s’assegura que la imatge ha estat retirada per la sol·licitud d’una persona que s’ha sentit molesta per la publicació i que, per tant, ha sol·licitat la seva eliminació de la web, i acaba amb un link de youtube d’un fragment de la pel·lícula ‘El Gran Dictador’.

 

Sèrie de vídeos #SensePor: Salvador Cardús no té por: tres raons més per marxar

Sílvia Bel: ja no som nens petits

Màrius Serra: què passarà amb els García? I amb els altres cognoms?

Txe Arana: boicot?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any