Incidents a Lleida per la presència de vaguistes en un acte del PP

  • El Partit Popular afirma haver rebut amenaces i insults

VilaWeb
Redacció
14.11.2012 - 20:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Partit Popular català (PPC) ha condemnat els insults i amenaces que membres de la formació asseguren haver sofert per part ” d’un grup de descontrolats del sindicat CGT”, durant un acte electoral que els populars han fet aquest dimecres a Lleida, coincidint amb la jornada de vaga general, en el qual han participat l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i la cap de llista per Lleida a les eleccions al Parlament, Dolors López. Segons el PPC, una vintena de persones han amenaçat la comitiva, que s’ha reclòs en un bar del carrer General Britos fins que els sindicalistes han decidit marxar. Els populars han mostrat el seu respecte a les persones que han decidit fer vaga, i també a aquelles han “volgut exercir el seu dret a treballar”.

  El Partit Popular de Lleida ha fet campanya aquest dimecres, tot i la jornada de vaga general. García Albiol i Dolors López s’han passejat pels barris de l’avinguda del Segre, Noguerola i Jaume I de la ciutat de Lleida on s’han entrevistat amb membres de les respectives juntes veïnals.   Després dels fets en què s’han vist immersos els representats del Partit Popular, des d’aquesta formació han volgut manifestar el seu respecte “a les persones que han decidit fer vaga, i també a les persones que volen exercir i exerceixen el seu dret a treballar”.

Des de la formació, han defensat que aquesta vaga “no soluciona res i que organitzar dues aturades en un any contra un govern que no porta ni dotze mesos governant no ajuda en res per intentar sortir de la crisi”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any