14N: Sabadell fa Vaga General

  • Una desena de col·lectius organitzats com a Sabadell lluitant convoquen a 2/4 de 12 de dimecres a l’Eix Macià per fer una de les manifestacions que es preveu serà multitudinària

VilaWeb
Redacció
13.11.2012 - 12:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La ciutat es suma a l’aturada col·lectiva i generalitzada prevista pel dia 14 de novembre en contra la reforma laboral i les retallades als serveis socials. Unes decisions polítiques que estan provocant conseqüències devastadores: l’aplicació generalitzada d’EREs, l’augment de l’atur i la pobresa, la congelació de les pensions, els desnonaments per no poder pagar la hipoteca o la reducció de pressupostos en sanitat i educació. Un drama social que pateix la gran majoria de la població mentre les elits s’enriqueixen.

Des de la plataforma Sabadell Lluitant asseguren que la situació és “d’emergència social” i apunten que la jornada de vaga ha de ser l’inici d’una lluita per “aturar les múltiples agressions a la classe treballadora”. Per això animen a fer una aturada total de l’activitat productiva i també del consum.

CCOO i UGT
Taula d’entitats de Sabadell pels drets socials en la que forma part CCOO i UGT entre altres també han convocat una manifestació pel dia 14N a les 12 del migdia a l’Eix Macià amb el lema “Que no ens prenguin el futur. Hi ha culpables tenim solucions”. Asseguren que la vaga és necessària sobretot en el context electoral en el que es dóna per posar a sobre la taula “el model de país i la qüestió social”.

Vaga internacional
La Vaga també serà secundada fora les nostres fronteres a  Espanya, Portugal i Itàlia; a Grècia es preveuen aturades en horaris concrets. I és que les mesures mal anomenades d’austeritat s’estan aplicant a nivell internacional regides pel sistema neoliberal del Banc Central Europeu i el Fons Monetari internacional a les ordres dels interessos dels bancs i els mercats.

Tant la CUP-AE com l’Entesa per Sabadell ja han mostrat el seu suport a la convocatòria de Vaga General

 

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any