Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  12.11.2012  12:46

Una escletxa en la web del Senat permet escriure-hi el que vulguis

Avui s'ha presentat la nova web, que ha costat 437.000 euros

Men?ame
 

Una escletxa en el codi de la nova web del senat espanyol presentada avui permet de fer aparèixer els missatges que es vulguin en l'apartat dels noms dels senadors. Per la xarxa ja circulen alguns missatges curiosos, com 'Aquí no treballa ni Déu' i 'Visca Catalunya lliure'. El missatge es pot escriure simplement afegint al final d'aquest enllaç les paraules que es vulguin. Aquesta vulnerabilitat s'ha descobert just el mateix dia que s'ha presentat la nova web, enmig de crítiques pel cost que ha tingut: 437.000 euros.

D'una altra banda, aquesta nova web del senat es pot consultar en espanyol, gallec, èuscar i català, i també hi han introduït el valencià. En el menú principal, per exemple, en la versió en català es pot consultar: activitat parlamentària, composició i organització, conèixer el senat i relacions amb els ciutadans. La versió en valencià diu: activitat parlamentària, composició i organització, conéixer el senat i relacions amb els ciutadans.