Jocs Populi: Total Rumble

  • Oriol Comas presenta un joc ideal per als qui viuen i juguen de manera frenètica

VilaWeb
Redacció
09.11.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Oriol Comas porta Total Rumble a la sèrie de Jocs Populi. És un joc ideal per als que viuen d’una manera frenètica i hi juguen; un joc petitet de lluita al carrer i de tema poc edificant, però que s’ho val i que és molt addictiu.

Consta d’un joc de cartes amb dibuixos de personatges amb un valor assignat i d’un altre joc amb objectes que serveixen per a la lluita del joc. Cada jugador comença amb tres cartes i a cada torn n’ha de jugar una i robar-ne una altra. Sempre ha de jugar una carta que sigui de valor igual o superior a la tirada pel jugador precedent. Hi ha cartes del 0 al 10 (el 0 és com un comodí) i cartes de valors negatius -1 i -2, que rebaixen el valor de la carta tirada pel jugador precedent. Quan un jugador no té cartes per a igualar o superar el valor de la carta precedent, és tingut de tirar una de les tres cartes que té i el valor d’aquesta carta decideix el grau de la garrotada rebuda. Així, s’acumulen punts i la cosa es complica quan entren en joc les cartes dels objectes i dels personatges amb poders especials.

Total Rumble és un joc ideat per Óscar Arévalo fa un parell d’anys pensant en un grup de tres jugadors a dotze de més de deu anys; cada partida pot durar uns quaranta minuts. Editat per Gen X, es ven a un preu aproximat de vint euros.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any