El PP retira el nom País Valencià dels carrers d’Algemesí

  • Aprova sense informar els veïns el canvi de nom pel de Comunitat Valenciana

VilaWeb
Redacció
02.11.2012 - 11:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Algemesí, del PP, ha decidit de canviar el nom de l’avinguda del País Valencia pel d’avinguda de la Comunitat Valenciana, malgrat l’oposició dels veïns del carrer. Ahir ho va confirmar el portaveu del PP, Enrique Ballester, que va anunciar que es compliria l’acord municipal de ple del 20 de setembre, que només van subscriure els populars. Més Algemesí s’ha queixat que els veïns, que van aconseguir aturar el canvi fa tres anys, no van ser informats de la inclusió d’aquest punt en l’ordre del dia.

De fet, el PP va camulfar aquesta votació dins d’un altre punt que no tenia res a veure, que era la retirada del títol honorífic del municipi al dictador Francisco Franco. L’entitat critica que els veïns no van tenir l’opció del tràmit d’audiència, i la proposta tampoc no va passar per cap comissió informativa.

Per causa de les protestes, el portaveu del PP va dir que enviaria unes cartes als residents de l’avinguda per ‘no generar cap molèstia’. I va afegir: ‘El canvi en rebuts, llicències, guals i tots els documents necessaris es farà de manera automàtica’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any