Vilaweb Arenys i Arenys.Org engeguen una nova edició dels Sopars de Campanya

  • Els quatre candidats d'Arenys de Mar soparan junts el 6 de novembre a l'Espai Gastronòmic d'Arenys de Mar

VilaWeb
Redacció
29.10.2012 - 10:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A només dues nits que comenci, oficialment, la campanya electoral per a les eleccions al Parlament de Catalunya el 25 de novembre Benet Maimí, núm. 30 per CiU; Belén Quintero, núm. 61 per PP; Isabel Roig, num. 58 per ICV, i Maiol Sanaüja, núm. 15 per Solidaritat, s’asseuran a sopar a la mateixa taula.

Des que l’any 2003, amb motiu de les eleccions municipals, es va posar en marxa els Sopars de Campanya de Vilaweb Arenys i Arenys.Org, aquesta serà la primera vegada que unes eleccions al Parlament de Catalunya seran les protagonistes dels sopars.

Conscients que no totes les formacions polítiques hi seran representades, aquest Sopar de Campanya -o precampanya- té com a objectiu acostar-vos el perfil d’uns arenyencs que amb diferents graus d’implicació i possibilitats d’esdevenir diputats han optat per treballar per la política i formar part d’unes llistes al Parlament i descobrir com pensen que el fet de ser arenyencs pugui beneficiar, o no, la nostra població. Durant els 15 dies de campanya seran el mateixos partits qui, de ben segur, ens brindaran l’oportunitat de sentir el que proposen per a una legislatura que es preveu cabdal per al país.

Els candidats a diputats al Parlament de Catalunya compartiran taula amb professionals de la comunicació, encarregats de fer-vos arribar a través de la seva visió la crònica del sopar. Com a novetat d’enguany, una càmera de video enregistrarà la cita. Tot això sota l’atenta mirada de Pep Quintana, un bon observador que no es perdrà cap detall dels plats i que serà l’encarregat de fer la crònica gastronòmica del moment.

L’Espai Gastronòmic d’Arenys de Mar, a la riera del Bisbe Pol núm. 88, és el restaurant que aquesta vegada ens ha obert les portes per esdevenir l’escenari de la trobada. I és que Arenys de Mar és un poble eminentment gastronòmic, raó per la qual Arenys.Org i Vilaweb Arenys han volgut vincular, des del primer moment, les entrevistes als candidats i la bona cuina que es fa a Arenys. Podeu consultar els Sopars de Campanya dels comicis de 2003  i de 2007 a l’hemeroteca d’Arenys.Org.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any