PSOE i EUPV critiquen que Tortosa abandone la presidència de la Mancomunitat

  • Coincideixen a relacionar-ho directament amb l'augment previst de la taxa del fem

VilaWeb
Redacció
25.10.2012 - 16:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La dimissió de Filiberto Tortosa de la presidència de la Mancomunitat ha rebut les crítiques de PSPV-PSOE i EUPV, que coincideixen a destacar el fracàs del ja ex-president en la gestió del problema del fem.

Des d’Esquerra Unida lamenten la ‘inoperància’ davant la problemàtica que s’arrossega amb la gestió del fem i que s’haja ‘perdut l’oportunitat’ de donar-li una solució seriosa, la qual cosa ‘pagaran els nostres ciutadans amb l’augment del rebut de la recollida de fem’. EUPV reclama una ‘entesa política’ d’àmbit comarcal per a superar ‘el forat en què ens ha clavat l’ex-president’, i recorda que va ser l’única força política que no va donar suport a Tortosa per al càrrec.

També el PSPV-PSOE s’ha referit a l’augment de les taxes del servici del tractament del fem quan ha criticat la decisió de Tortosa. Asseguren que un dels motius de la dimissió és que ‘en poques setmanes’ el Consorci de Residus cobrarà un rebut davant la qual cosa ‘no vol aparéixer-ne com el màxim responsable’. La portaveu del grup socialista a l’Ajuntament d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha assegurat que Tortosa ‘ha defraudat’ la confiança que hi van posar en elegir-lo com a representant municipal a la Mancomunitat perquè ‘una volta més anteposa els interessos del PP als de la ciutadania’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any