‘Ja n’hi ha prou de callar’, diu Romeva després de l’ofensiva entrevista a Onda Cero

  • El periodista Carlos Herrera el va sotmetre a una entrevista plena de desqualificacions per la carta contra les amenaces militars

VilaWeb
Redacció
25.10.2012 - 10:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Hi ha qui pensa que davant de segons qui, o què, millor no parlar. Potser ja n’hi ha prou que sempre siguem els mateixos els qui callem’, ha dit l’eurodiputat d’ICV, Raül Romeva, al seu Twitter. En el seu bloc de +VilaWeb, Romeva ha ratificat les declaracions que va fer ahir al programa ‘Herrera en la onda’, d’Onda Cero, on el periodista Carlos Herrera el va sotmetre a una entrevista ofensiva sobre la carta dels eurodiputats a la UE contra les amenaces militars a Catalunya.

Després de l’entrevista, Romeva va advertir de la gran quantitat de comentaris ofensius i insultants que va rebre a Twitter. ‘S’ha generat un seguit de reaccions a la xarxa (Twitter) que van des de la reprovació al suport. En aquest sentit, he de dir que em fascina la quantitat i varietat d’insults, despropòsits, falta d’educació i altres derivats que caben en 140 caràcters. A aquestes alçades no em sorprèn, és clara, en tot cas em ratifica en la necessitat que estiguem amatents i que mantinguem la sang freda, sense caure en provocacions gratuïtes’, ha dit Romeva.

Romeva es queixa en el bloc de la transcripció ofensiva i esbiaixada que s’ha fet de l’entrevista a la web del programa.

Aquesta és la transcripció íntegra de l’entrevista

I aquest és l’àudio:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any