La Nova Esquerra Catalana d’Ernest Maragall ja té web

  • L'assemblea constituent de la nova formació d'esquerres i sobiranista es farà el 15 de desembre · La formació rep el suport 'des del sofà' de Pasqual Maragall

VilaWeb
Redacció
21.10.2012 - 09:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una setmana i escaig després d’anunciar que deixava el PSC per a crear la Nova Esquerra Catalana, l’ex-conseller i històric dirigent socialista Ernest Maragall ha activat la web d’aquesta nova formació. Ara mateix hi ha la declaració del grup impulsor i es proposa a qui hi estigui interessat de participar en l’assemblea constituent d’aquesta formació d’esquerres i sobiranista, que es farà el 15 de desembre, després de les eleccions al parlament.

Aquesta nova formació, decidida en una reunió al centre Cívic de Can Fabra de Barcelona, vol proposar ‘amb claredat un estat propi per a Catalunya’ i l’exercici del dret d’autodeterminació ‘en un període constituent immediat’.

Suport de Pasqual Maragall

El germà d’Ernest Maragall i ex-president de la Generalitat, Pasqual Maragall, donarà suport ‘des del sofà’ al nou projecte polític. Ho ha explicat la seva dona, Diana Garrigosa, en l’homenatge al seu marit que s’ha fet al Castell de Montesquiu. Per Garrigosa, a Pasqual Maragall li hauria agradat sumar-se a la creació d’un nou partit polític ‘perquè s’adequa més als seus ideals’, però no hi participarà pel seu estat de salut.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any