Les xarxes s’omplen de missatges d’agraïment a Al Tall

  • S'hi publiquen desenes de comentaris amb l'etiqueta #GràciesAlTall

VilaWeb
Redacció
21.10.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Des que ahir el grup Al Tall va anunciar la dissolució, després d’una trajectòria musical de trenta-vuit anys, moltes veus han agraït la feina feta a la històrica formació valenciana. A Twitter és on més es nota aquesta resposta, en forma de desenes de missatges d’agraïment que s’apleguen sota l’etiqueta #GràciesAlTall. Xavi Sarrià, Miquel Gironés, Gemma Pasqual, Joan Lluís Bozzo i Feliu Ventura són alguns dels qui ja hi han deixat comentaris.

El grup va anunciar divendres que dóna per acabada una trajectòria musical de trenta-vuit anys, després d’uns mesos de donar-hi voltes. ‘Ens sentim satisfets per haver assolit els nostres objectius, contribuint a despertar la consciència del nostre país, a reivindicar la nostra llengua i a rescatar la nostra forma tradicional de fer música en esta època’, diu en la nota enviada a la premsa. El grup també deixa clar que els compromisos adquirits fins ara els mantindran.

Vicent Torrent, Miquel Gil, Manolo Lledó i Manolo Miralles van formar el 1975 el grup Al Tall. Aquell mateix any, ja sense Lledó, publicaven el seu primer disc, ‘Cançó popular, País Valencià’. En aquests gairebé trenta-vuit anys, els valencians han editat setze àlbums i han deixat uns quants himnes per a la posteritat, com ‘El cant dels Maulets‘, ‘Lladres‘, ‘Processó‘, i segurament la més coneguda de totes, ‘Tio Canya‘:

Opinió contundent relacionada:

Xavi Sarrià: ‘Gràcies, Al Tall’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any