Arcadi Oliveres: ‘Catalunya ha de ser independent perquè és un poble, una nació, una llengua, una idiosincràsia… no per guanyar més o menys diners amb Madrid’

  • L'economista, activista i president de Justícia i Pau reflexiona sobre la crisi, les dissidències i les eleccions

VilaWeb
Redacció
19.10.2012 - 15:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Arcadi Oliveres assegura que reclamar la independència amb arguments econòmics és un error, tot i que defensa la demanda per motius històrics, lingüístics i d’identitat.

També es mostra preocupat per les decisions polítiques que apliquen Convergència i Unió i el Partit Popular com a mesures per fer front a la crisis econòmica i posa en dubte que siguin les correctes ni a curt ni a llarg termini.

Oliveres és conegut no només per ser economista sinó per ser un fervent defensor de la desobediència civil que segons afirma és sempre ‘legítima i necessària’.

El president de Justícia i Pau va visitar la ciutat el passat dimecres per participar al cicle de debats organitzat per l’Entesa per Sabadell “Dissidències en temps de crisis”.

SIPS TV va aprofitar aquesta visita per conversar amb ell sobre alguns dels temes candents del moment. Podeu veure l’entrevista íntegra al següent vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any