El Premi Planeta més polític

  • Mas, Wert i Lara en una mateixa taula

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.10.2012 - 23:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El lliurament del premi Planeta d’enguany potser ha estat el més polític de la seva història: a la taula presidencial del sopar literari hi havia el president de la Generalitat, Artur Mas; el ministre d’Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert; i el president del Grup Planeta, José Manuel Lara. L’editor i amfitrió de l’acte s’ha posat entre el president i el ministre, que no s’han intercanviat ni paraules ni mirades davant les càmeres mentre s’entaulaven.

Fins avui mateix Wert no ha deixat de manifestar la ‘voluntat d’espanyolitzar els nens catalans’. També Lara va reafirmar ahir mateix les seves declaracions contra la independència de Catalunya, que considera un mal irreparable per a totes dues parts.

D’aquí ve que Plataforma per la Llengua hagi rebut el ministre amb una gran pancarta penjada a la Via Laietana en què es podia llegir: ‘Per fi diuen què volen. Gràcies senyor Ministre‘.

El LXI Premi Planeta de novel·la (601.000 euros) atorgat a Barcelona, en un sopar literari al Palau de Congressos de Catalunya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any