Solidaritat fa les llistes amb unes eleccions primàries

  • Alfons López Tena serà escollit candidat a la presidència de la Generalitat · Uriel Bertran serà el segon per Barcelona i Toni Strubell el primer per Girona

VilaWeb
Redacció
14.10.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) es decidirà avui amb la celebració de les eleccions primàries per decidir els candidats que defensaran el programa de la formació independentista. Les votacions dels adherits a Solidaritat es faran de nou del matí a dues de la tarda a dotze col·legis electorals repartits pel territori del Principat. La proclamació de resultats es farà a les vuit del vespre a l’Hotel Omm de Barcelona.

El diputat Alfons López-Tena s’ha presentat a les primàries per a elegir el candidat a la presidència de la Generalitat. El consell nacional va aprovar fa dues setmanes un nou reglament de primàries, amb un procés que ha durat deu dies i que es tanca avui amb la votació de tots els militants de SI per a confeccionar la llista electoral.

Per concórrer a les primàries com a candidat a la presidència de la Generalitat calien cinquanta avals i tan sols Alfons López Tena els ha presentat. Els caps de llista de les quatre circumscripcions també havien de presentar vint-i-cinc avals i seran Uriel Bertran per Barcelona, Toni Strubell per Girona, Santi Costa per Lleida i Albert Pereira per Tarragona. Per la resta de la llista no calia presentar cap aval.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any