Vídeo: Camacho i Rivera assisteixen a la concentració espanyolista de Barcelona

  • L'organització parla de 100.000 manifestants, la delegació del govern espanyol, de 65.000, i la guàrdia urbana, de 6.000

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
12.10.2012 - 11:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Centenars de persones s’han aplegat a migdia a la plaça de Catalunya de Barcelona, en la concentració convocada per la plataforma ‘D’Espanya i catalans’ contra la independència i per la unitat d’Espanya. Entre els assistents, la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que hi ha anat acompanyada d’una repesentació del PP. També hi era el president de Ciutadans, Albert Rivera, i altres membres del seu partit, que ha donat suport a la convocatòria juntament amb la Falange espanyola i Plataforma per Catalunya.

L’organització parla de 100.000 assistents i la delegació del govern espanyol, de 65.000; una xifra que la guàrdia urbana rebaixa a 6.000. La concentració ha transcorregut sense incidents, tal com demanaven els organitzadors, que també van demanar que els ultres no convertissin la concentració en una exhibició de símbols feixistes, com acostuma a passar el 12 d’octubre a Montjuïc. Hi ha predominat, doncs, un ambient familiar, si bé també s’hi han pogut veure membres de grupuscles ultres i extrema dreta

S’havien organitzat una trentena d’autocars, uns quants arribats de fora de Catalunya, tot i que els responsables no n’han volgut especificar la xifra. Durant el matí, els organitzadors han repartit clavells vermells i grocs a diferents punts de la ciutat i l’àrea metropolitana.

Amb aquesta convocatòria, els organitzadors volien aplegar ‘catalans no independentistes’ com a seva resposta a la històrica manifestació de l’Onze de Setembre d’enguany, i defensar la unitat d’Espanya i l’orgull de ser espanyol.

Informació relacionada:

Absurd recompte de la delegació del govern espanyol i del PP: 81 individus per m2

Un petit grup ultra crema una senyera a Barcelona i exigeix que l’exèrcit mati independentistes

Comparativa fotogràfica d’una assemblea d’indignats i la manifestació espanyolista


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any